Geannuleerd wegens COVID-19

Covid-19 en de golf aan besmettingen dwingt ons ertoe om de jaarlijkse verenigingenquiz uit te stellen naar een nog niet gekende datum.

 

Diverse leden van de verenigingen lieten ons ook verstaan dat deelname nu niet aan de orde was, zelf kunnen we de veiligheid van onze mensen ook niet garanderen.

 

Als je het nieuws volgt dan merk je ook dat alle culturele activiteiten op een laag pitje staan en dikwijls worden afgelast.

 

Maar Cultuurplatform Wondelgem blijft niet bij de pakken zitten en is reeds bezig aan een back up plan. Van zodra dit helemaal op punt staat worden jullie verwittigd.

 

Rest ons nu  jullie allemaal goeie moed te wensen, hou het veilig en gezond en hopelijk tot heel snel!

 

 


Wim Claeys @ WZC De Liberteyt op 29 maart, 10.30h.

Geannuleerd!

We nodigen Gents folk zanger, cabaretier en muzikant Wim Claeys uit. Wim is gekend in binnen- en buitenland, draagt het Gentse dialect hoog in het vaandel, richtte Boombal op, is de bezieler van de Gentse Zangstonde, heeft een jeugdkoor en tijdens de Gentse feesten een eigen praatshow.
 
Na de voorstelling kan je ook de werken bewonderen in het kader van Parels van vroeger en nu. Levensverhalen van de bewoners, naar een idee van Daniëlla De Paepe, geschreven door Sarah Vanbrabant en getekend door Leslie Saurus en Camille Danschotter.
Plaats van het gebeuren: WZC De Liberteyt, Vroonstalledries 22, Wondelgem
Wij verwachten jullie daar allen massaal op zondag 29 maart vanaf 10.30h.
De prijs bedraagt slechts € 10, 2 drankjes inbegrepen.
Je reservatie is pas definitief na betaling
op rekeningnummer BE67 9790 8037 2787, met vermelding van uw naam + "Concert 29 maart'